Kohti modernia elintarviketaloutta -pienseminaarisarja 28.-29.3.2017
 
Ajankohtaista ruokaturvallisuudesta - trendit meillä ja maailmalla
Kaisa Penttilä, Foodwest Oy


Elintarviketalouden digitaalinen murros
Kaisa Vehmas, VTT


Turvalliset ja terveelliset julkiset elintarvikehankinnat
Marjukka Manninen ja Tanja Koski, Tyrnävän kunta


Teknologia ja digitaalisuus elintarvikealan yrityksessä
Pekka Sarlund, Pohjolan Peruna Oy


Elintarvikealan viennin mahdollisuudet, haasteet ja kehittämistarpeet
Pirkko Taskinen, Lavango Oy

Kohdemaan yhteistyönkumppanien löytämiseen on tarjolla apua (Enterprise Europe Network)
Teija Pakanen, Finpro


Elintarvikealan ympäristötehokas logistiikkaketju
Hanne Ala-Harja


Elintarvikealan koulutusmahdollisuudet Hämeen ammattikorkeakoulussa
Annukka Pakarinen, Hämeen ammattikorkeakoulu


Elintarvikealan ammatillisen koulutuksen nykytila Pohjois-Pohjanmaalla
Maire Saukko, Oulun seudun ammattiopisto


Yrittäjyysosaamisen kehittäminen elintarvikealalla
Mikko Väntänen, Suomen Yrittäjäopisto


Elintarvikkeita luonnosta ja luonnossa - Luontoalan koulutus PSK-Aikuisopistolla
Tiina Rahko, PSK Aikuisopisto


Oulun ammattikorkeakoulu elintarvikealan kehittäjänä Pohjois-Pohjanmaalla
Tuomo Pesola, Oulun ammattikorkeakoulu


Elintarvikealan tutkimus, kehitys ja innovointi Oulun yliopistossa: Ympäristö- ja kemiantekniikan tutkimusyksikkö
Hanna Valkama, Oulun yliopisto


Elintarvikealan tutkimus, kehitys ja innovointi Oulun yliopistossa: Biotieteen näkökulma
prof. Hely Häggman, Oulun yliopisto


Elintarvikealan tutkimus, kehitys ja innovointi Oulun yliopistossa: Energia- ja ympäristötekniikan tutkimusyksikkö
prof. Eva Pongrácz, Oulun yliopisto


Elintarvikealan tutkimus ja TKI Luonnonvarakeskuksessa
Anna-Liisa Välimaa, Luonnonvarakeskus