Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ilmoitukset

17.11.2023

Tarjouspyyntö: Pohjois-Pohjanmaan liiton strategian 2020–2024 seuranta- ja vaikuttavuustutkimuksen tekeminen

Pyydämme tarjoustanne Pohjois-Pohjanmaan liiton strategian 2020–2024 seuranta- ja vaikuttavuustutkimuksen tekemisestä Pohjois-Pohjanmaan liiton sidosryhmiä ja henkilöstöä osallistavalla tavalla. Kirjallinen tarjous liitteineen on toimitettava Pohjois-Pohjanmaan liittoon 4.12.2023 kello 15.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@pohjois-pohjanmaa.fi.

Tarjouspyyntöasiakirja

Tarjouspyynnön lisäkysymykset ja vastaukset:

Tarjouspyynnössä mainitsette, että projektin aloituspalaveri voidaan pitää etänä tai läsnä. Toivotteko, että työpalaveri (1–2 kpl), jossa esitellään tutkimuksen tuloksia, pidetään läsnä vai onko se/ne mahdollista pitää etänä aloituspalaverin tavoin?
Vastaus: Työpalaveri (1–2 kpl), jossa esitellään tutkimuksen tuloksia, on mahdollista pitää etäpalaverina. Tilaajan toive on, että ainakin yksi palaveri voitaisiin läsnätilaisuutena.

Onko teillä toiveita sen suhteen, missä muodossa tarjous lähetetään? Entä referenssien muoto, sopiiko esimerkiksi Excel-tiedosto? Entä toivotteko referensseihin tiedot yhteyshenkilöistä?
Vastaus: Tilaajalla ei ole ehtoja tarjouksen muotoon liittyen. Tilaajalla ei ole ehtoja referenssien muotoon, Excel-tiedosto on ok. Referensseihin toivomme tiedot myös yhteyshenkilöjen osalta.