Ajankohtaista
 
Pohjois-Pohjanmaan maakuntapäivillä keskustellaan kasvusta, yhteistyöstä ja viestinnästä
25.09.2018

Perinteiset Pohjois-Pohjanmaan maakuntapäivät järjestetään 5.-6.11.2018 Oulussa, kaupunginteatterilla.
Tilaisuus kokoaa laajasti yhteen maakunnan kuntapäättäjiä, muita viranomaisia ja yhteistyökumppaneita sekä suurta yleisöä kuuntelemaan alustuksia ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Ensimmäisen päivän teemana on Kestävää kasvua, syvenevää yhteistyötä. Samasta aiheesta puhuu myös elinkeinoministeri Mika Lintilä.
Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaaren alustuksen myötä suunnataan katseet tulevaisuuteen ja paneelikeskusteluun, jonka vetäjänä toimii kansanedustaja, maakuntavaltuuston puheenjohtaja Tytti Tuppurainen. Alustusten myötä tulemme Euroopasta kohti Pohjois-Suomea ja yhteistyötä yli rajojen.

Toisena päivänä pääosassa on viestintä. Helsingin yliopiston työlämäprofessori Pekka Saurin puheenvuoroa kommentoimaan saadaan Kempeleen kunnanjohtaja Tuomas Lohi. Kuntamarkkinoinnin Suomen mestaruuden voittanutta Porin brändiä esittelemään saapuu viestintäyksikön päällikkö Salla Rajala ja hänen jälkeensä kuullaan Oulun kaupungin viestintäjohtaja Sanna Keskisen kommentit. Päivän aikana puhutaan myös muuttuvasta mediamaailmasta, somesta sekä imagosta ja identiteetistä.

Ohjelma kokonaisuudessa löytyy verkkosivuiltamme

Maakuntapäiville voit ilmoittautua

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Arja Hankivaara
p. 050 3225797 tai arja.hankivaara@pohjois-pohjanmaa.fi