Yhteystiedot
 

Kaikissa Suomi 100 –juhlavuoteen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan liiton Suomi 100 -koordinaattoreihin. He ovat myös käytettävissä juhlavuoden ohjelman suunnittelutilaisuuksiin ja muihin Suomi 100 –tilaisuuksiin.

Pohjois-Pohjanmaan liitto
Aluekoordinaattori Auli Suorsa p. 050-386 8443 auli.suorsa(at)pohjois-pohjanmaa.fi
Facebook: Suomi 100 Pohjois-Pohjanmaalla
#suomi100 #finland100 #yhdessä #together

Oulun kaupunki
Tapahtumapäällikkö Samu Forsblom, samu.forsblom(@)ouka.fi, 044 703 7558
Tuottaja Janita Jämsén, janita.jamsen(@)ouka.fi, 050 361 7924
Oulun kaupungin verkkosivut

Tilaa juhlavuoden uutiskirje täältä

Valtakunnallinen juhlavuoden valmisteluorganisaatio
Juhlavuoden organisoinnista vastaa valtioneuvoston kansliassa toimiva Suomi 100 -hanke. Juhlavuoden yleiset linjat hyväksyy 70 organisaation edustajasta koostuva valtuuskunta, jonka puheenjohtaja toimii pääministeri. Juhlavuoden hallitus vastaa ohjelmajulistuksesta, juhlavuoden ohjelmiston suunnittelusta ja toimeenpanosta sekä sen ohjauksesta. Hallituksen puheenjohtajan toimii valtiosihteeri Paula lehtomäki.

Valtuuskunnan ja hallituksen jäsenluettelo.

Juhlavuoden kokonaisuuden rakentamisesta ja käytännön toteuttamisesta vastaa Suomi 100 –sihteeristö pääsihteerinään Pekka Timonen.

Alueverkosto
Koko Suomen kattava alueverkosto muodostuu aluekoordinaattoreista maakuntien liitoissa ja kuudessa suurimmassa kaupungissa. Aluekoordinaattorit vastaavat juhlavuoden ohjelman ja viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta omilla alueillaan. Suomi 100 –sihteeristö ohjaa alueverkoston käytännön työtä.

Suomi 100 –sihteeristön ja alueverkoston yhteystiedot.

Valtakunnalliset Suomi 100 verkkosivut