Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ukrainan jälleenrakennuksen mahdollisuudet -info 22.8

Aika: 22.8.2023 klo 9-11

Paikka: Teams-yhteydellä

Ukraina pyrkii aloittamaan jälleenrakennuksen nopeasti, vaikka tilanne ei ole vielä rauhoittunut. Mitä tässä vaiheessa on mahdollista tehdä ja miten voi ennakoida tulevaa? Tule kuulemaan yhteistyö- ja vientimahdollisuuksista Ukrainan jälleenrakennuksen mahdollisuudet -infoon 22.8. Lisäksi keskustellaan Pohjois-Pohjanmaan toimeenpanosta ja jatkoaskelista asian edistämisessä. Tilaisuus on tarkoitettu etenkin Pohjois-Pohjanmaan yrityksille ja jälleenrakennuksesta kiinnostuneille organisaatioille. Tilaisuus on avoin kaikille ja maksuton.

Suomalaisten yritysten mahdollisuuksista jälleenrakentamisessa puhuvat EK:n johtaja Petri Vuorio, Ulkoministeriön erityisasiantuntija Oskari Laukkanen sekä Business Finlandin johtaja Reijo Kangas. He esittelevät myös UM:n ja Business Finlandin tukitoimia yrityksille. Lisäksi alueellisen yrityksen kommenttipuheenvuoron pitää liiketoimintajohtaja Hanna Haipus Kontiotuote Oy:stä.

Voit ilmoittautua infoon tästä 20.8.2023 asti! Tervetuloa!

Alustava ohjelma:

klo 9.00 Tilaisuuden avaus, Saija Tikkanen, Pohjois-Pohjanmaan liitto
klo 9.05 Yhteistyön mahdollisuudet Suomen ja suomalaisyrityksien näkökulmasta, Petri Vuorio, EK
klo 9.30 Ulkoministeriö yritysten tukena Ukrainan markkinoilla, Oskari Laukkanen, UM
klo 10.00 Team Finland -verkosto tukee suomalaisyritysten valmistautumista ja osallistumista Ukrainan jälleenrakennukseen, Reijo Kangas, Business Finland
klo 10.30 Hirsirakennus valmistajayrityksen kommenttipuheenvuoro, Hanna Haipus, Kontiotuote Oy
klo 10.50 Keskustelua ja kysymyksiä
klo 11.00 Tilaisuus päättyy