Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Pohjois-Pohjanmaan EU-tietopiste

Halutko tietää lisää Euroopan unionista? Etsitkö EU-tietoa oppitunnille tai muuhun tarkoitukseen? Etsitkö yhteistyökumppania tapahtumaan?

Ota yhteyttä EU-tietopisteeseen!

Tiina Haapalainen
Viestintäasiantuntija
040 685 4018

sähköposti:
eu-tietopiste@pohjois-pohjanmaa.fi

Osoite:
Poratie 5A
90140 Oulu

Sovi vierailustasi etukäteen.
Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Seuraa EU-tietopistettä sosiaalisessa mediassa!
Twitter: PP_EUtietopiste
Instagram: pp_eutietopiste
Facebook: EU Pohjois-Pohjanmaalla

Tilaa EU-tietopisteen uutiskirje
  Mikä on EU-tietopiste?

  Pohjois-Pohjanmaan EU-tietopiste on osa Euroopassa toimivaa Europe Direct -verkostoa. Verkosto muodostuu 423:sta tietopisteestä, joista kahdeksan on Suomessa.

  Tiedotuspisteiden tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta EU:n päätöksentekijöiden ja kansalaisten välillä sekä kannustaa kansalaisia osallistumaan keskusteluun EU:sta ja sen tulevaisuudesta.

  Verkostoa hallinnoi Euroopan komissio. Euroopan komission Suomen edustuston verkkosivut löydät tästä.

  Lisätietoa tietokeskuksen toimintaperiaatteista löydät Euroopan unionin verkkosivuilta.

  Euroopan parlamentin Suomen yhteystoimiston verkkosivut löydät tästä.

  Mitä tarjoamme sinulle?

  On monia tapoja saada tietoa EU:n toiminnasta ja sen paikallisesta toteutuksesta. Voit seurata meitä sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa  sekä tilata uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen ja seuraamalla some-kanavia saat aluettasi koskevaa EU-tietoa helpoiten ja nopeasti!

  Millaista tietoa sitten saat? Pohjois-Pohjanmaan EU-tietopiste tiedottaa Euroopan unionin rahoittamien hankkeiden edistymisestä ja tuloksista, alueemme kansainvälisistä tapahtumista sekä Euroopan unionin toiminnasta. Lisäksi välitämme tietoa Euroopan Unionin ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

  EU-tietopisteen voi myös kutsua vierailulle kouluihin ja oppilaitoksiin. Pidämme erilaisia EU-aiheisia oppitunteja ja esityksiä niin koululaisille kuin aikuisille. Ota rohkeasti hyvissä ajoin yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella tarvitsemasi esityksen!

  Tietopiste voi toimittaa myös postitse erilaisia julkaisuja ja oppimateriaaleja. Kaikki EU-tietopisteen palvelut ovat Pohjois-Pohjanmaan alueella asuville kansalaisille ja toimijoille maksuttomia.

  Ja tietysti järjestämme kaikille kansalaisille avoimia, EU:ta koskevia tapahtumia. Niistä merkittävin on 9.5. vietettävä Eurooppa-päivä. Pohjois-Pohjanmaan EU-tietopisteen voit löytää myös monista muiden järjestämistä tapahtumista. Käytä tilaisuus silloin hyväksesi ja tule juttelemaan!

  Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse ja kysyä mistä tahansa mieltä askarruttavasta EU-asiasta. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti.  Huomioi kuitenkin, ettemme voi tarjota oikeudellista neuvontaa emmekä tulkita EU:n lainsäädäntöä. Näissä tapauksissa ohjaamme sinut oikeiden asiantuntijoiden ja toimijoiden luokse.