Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Pohjois-Pohjanmaan digihyvinvoinnin verkosto

Pohjois-Pohjanmaan digihyvinvoinnin verkosto on avoin yhteistyöfoorumi kaikille digihyvinvoinnista ja sen kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille Pohjois-Pohjanmaalla. Verkosto kokoaa yhteen toimijoita eri puolilta maakuntaa kehittämään digihyvinvointia, osallisuutta ja digitukea. Digihyvinvoinnin verkostossa jaetaan tietoa, kokemuksia ja hyviä käytänteitä, ratkotaan teemaan liittyviä haasteita sekä löydetään uusia yhteistyökumppaneita. 

Verkosto kokoontuu säännöllisesti noin kahden kuukauden välein virtuaalisten digihyvinvointikahvien merkeissä. Virtuaalisilla digitukikahveilla käsitellään teemaan liittyviä asioita eri näkökulmista sekä jaetaan ajankohtaista tietoa digihyvinvointiin liittyen. Verkoston jäsenten käytössä on myös yhteinen Teams-työtila, jossa on mahdollisuus tiedon saannin lisäksi keskustella digihyvinvointiin liittyvistä asioista. 

Pohjois-Pohjanmaan liiton hallinnoimassa Pohjois-Pohjanmaan digihyvinvoinnin ja -osallisuuden kehittämishankkeessa kehitettiin maakunnan digihyvinvointiin liittyviä asioita ajalla 1.1.2022-31.7.2023. Hanketoiminnan tuloksena maakunnassa toimii aktiivinen digihyvinvoinnin verkosto, joka edistää koko maakunnan digihyvinvoinnin ja ‐osallisuuden kehittämistyötä. Hankkeen päätyttyä verkoston koordinaatiosta ja kehittämisestä vastaavat Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Pohde kumppanuusperiaatteella. 

Verkostosta kiinnostuneet voivat liittyä verkoston jakelulistalle täyttämällä liittymislomakkeen TÄSTÄ LINKISTÄ