Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Viestintä ja logot

Pohjois-Pohjanmaan liitto viestii avoimesti ja aktiivisesti. Palvelemme liiton tehtäviin ja maakuntaan liittyvissä asioissa. Viestinnästä voi tiedustella asiantuntijoita haastateltavaksi.

Pohjois-Pohjanmaan liiton viestintästrategia

Viestintä- ja hallintopäällikkö Arja Hankivaara
p. 050 322 5797
arja.hankivaara@pohjois-pohjanmaa.fi

Viestintäasiantuntija Tiina Haapalainen
p. 040 685 4018
tiina.haapalainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Graafinen ohjeistus

Graafisen ohjeen löydät tästä.

Pohjois-Pohjanmaan liiton logo

Täältä voit ladata Pohjois-Pohjanmaan liiton graafisen ohjeen mukaisen logon. Logoja muissa tallennusmuodoissa voi tiedustella liiton viestinnästä. Logon tekstejä, värejä tai muotoa ei saa muokata. Mittasuhteet tulee aina säilyttää alkuperäisinä.

Logot verkkokäyttöön (RGP/PNG)


Logot printtimateriaaleihin

Logot printtimateriaaleihin löydät täältä.

Vaakuna

Pohjois-Pohjanmaan maakunnan vaakuna on historiallinen Pohjanmaan vaakuna. Vaakunan virallinen selitys on: Sinisessä kentässä kuusi juoksevaa hopeista kärppää, joiden hännänpäät mustat, sijoitettuna 2+2+2. Vaakunan käyttöön tarvitaan pääsääntöisesti Pohjois-Pohjanmaan liiton lupa.

Vaakunan käyttöohjeet ja myöntämisperusteet löydät täältä. Voit ladata vaakunan tästä (gif) tai tästä (jpg).

Rakennerahastohankkeiden viestintä

Viestinnällä pyritään saamaan hankkeiden viiteryhmät innostumaan hankkeesta sekä löytämään uusia toimijoita ja ihmisiä mukaan. Viestinnällä voidaan myös kertoa hankkeen tuloksista ja levittää parhaita käytäntöjä. Viestintä on rakennerahastohankkeen onnistumisen edellytys ja oikeuttaa julkisen rahoituksen.

Rakennerahastot.fi on EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelmien verkkopalvelu.

Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020

Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 -ohjelmakauden hankkeiden tulee käyttää ohjelmakaudelle 2014–2020 suunniteltua graafista ilmettä. Viestinnän tueksi on laadittu viestintäohje, jonka lopusta löytyy graafinen ohjeistus. Hankkeiden tulee toimia ohjeiden mukaisesti.

Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027

Euroopan komissio on laatinut viestinnän tueksi viestintäohjeen. Hankkeiden tulee toimia ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa rakennerahastot.fi/viestintä


Pohjois-Pohjanmaan liiton rakennerahastosivuille pääset tästä (Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020) ja tästä (Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027).