Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Viestintä ja logot

Pohjois-Pohjanmaan liitto viestii avoimesti ja aktiivisesti. Palvelemme liiton tehtäviin ja maakuntaan liittyvissä asioissa. Viestinnästä voi tiedustella valokuvia sekä asiantuntijoita haastateltavaksi.

Pohjois-Pohjanmaan liiton viestintästrategia

Viestintä- ja hallintopäällikkö Arja Hankivaara
p. 050 322 5797
arja.hankivaara@pohjois-pohjanmaa.fi

Tiedottaja Ville Koivuniemi
p. 040 685 4018
ville.koivuniemi@pohjois-pohjanmaa.fi

Graafinen ohjeistus

Graafisen ohjeen löydät tästä.

Pohjois-Pohjanmaan liiton logo

Täältä voit ladata Pohjois-Pohjanmaan liiton graafisen ohjeen mukaisen logon. Logoja muissa tallennusmuodoissa voi tiedustella liiton viestinnästä. Logon tekstejä, värejä tai muotoa ei saa muokata. Mittasuhteet tulee aina säilyttää alkuperäisinä.

Logot verkkokäyttöön (RGP/PNG)


Logot printtimateriaaleihin

Logot printtimateriaaleihin löydät täältä.

Vaakuna

Pohjois-Pohjanmaan maakunnan vaakuna on historiallinen Pohjanmaan vaakuna. Vaakunan virallinen selitys on: Sinisessä kentässä kuusi juoksevaa hopeista kärppää, joiden hännänpäät mustat, sijoitettuna 2+2+2. Vaakunan käyttöön tarvitaan pääsääntöisesti Pohjois-Pohjanmaan liiton lupa.

Vaakunan käyttöohjeet ja myöntämisperusteet löydät täältä. Voit ladata vaakunan tästä (gif) tai tästä (jpg).

Rakennerahastohankkeiden viestintä

Rakennerahastohankkeista tiedotetaan mahdollisimman laajasti, avoimesti ja kiinnostavasti. Viestintä vauhdittaa hankkeita ja edistää rakennerahasto-ohjelman puitteissa tehtävää yhteistyötä. Tavoitteena on kertoa hankkeiden tuloksista, levittää hyviä käytäntöjä ja lisätä hanketoiminnan näkyvyyttä. Viestinnän tueksi on laadittu viestintäohje, jonka lopusta löytyy graafinen ohjeistus. Hankkeiden tulee toimia ohjeiden mukaisesti. Lisäksi on suositeltavaa käyttää ohjelmakaudelle 2014–2020 suunniteltua graafista ilmettä. Lue lisää rakennerahastot.fi -verkkosivulta. Pohjois-Pohjanmaan liiton rakennerahastosivulle pääset tästä.