Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Tapahtumat

Järjestötuokio: Tehoa vaikuttamistyöhön

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on keskeinen osa järjestöjen toimintaa. Mutta miten siihen saataisiin entistä enemmän tehoa?  Millä tasoilla vaikuttamistyötä pitäisi tehdä, millä keinoin ja keiden kanssa? Esimerkiksi näistä aiheista kuullaan ja keskustellaan seuraavassa järjestötuokiossa 21.2.2023 klo 17-18. 

Ohjelmassa mukana ovat kansanedustaja Katja Hänninen ja Oulun kaupungin yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukka. Hännisen puheenvuoro käsittelee järjestöjä ja yhdistyksiä vaikuttajina politiikan ja päätöksenteon eri tasoilla. Laukka avaa järjestöjen näkökulmasta vaikuttamista ja vuorovaikutusta Oulun kaupungin uudessa toimintaympäristössä.

Tilaisuus toteutetaan Teams yhteydellä. Linjat avataan klo 16:50. Pääset mukaan tämän linkin kautta.

Tilaisuuden toteuttaja on Pohjois-Pohjanmaan järjestöneuvottelukunta ja sen juontaa Auli Suorsa Pohjois-Pohjanmaan liitosta. 

Tervetuloa mukaan! Kutsua saa jakaa eteenpäin. 

 

Mainos 21.2.2023 kello 17-18 teams yhteydellä toteutettavasta järjestötuokiosta. Teema on tehoa järjestötyöhön. Puhumassa ovat kansanedustaja Katja Hänninen ja Oulun kaupungin yhtteisöpäällikkö Pasi Laukka.

Järjestötuokiot ovat avoimia järjestöille, yhdistyksille ja niiden toiminnasta kiinnostuneille tarkoitettuja keskustelu- ja infotilaisuuksia. Tavoitteena on tuoda esille ajankohtaisia järjestötyön teemoja ja järjestötyötä yleisesti, sekä myös järjestöneuvottelukunnan toimintaa. Tuokiot toteutetaan Teams-kanavalla tunnin mittaisina.

Lisätietoja:
Auli Suorsa, Pohjois-Pohjanmaan liitto, 050-386 8443,  auli.suorsa@pohjois-pohjanmaa.fi
Esa Aunola (pj), Pohjois-Pohjanmaan kylät ry, esa.aunola@ppkylat.fi

Asiasanat: järjestö, Järjestöneuvottelukunta, järjestötuokio