Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Tapahtumat

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumi

Kutsu hyvinvointifoorumiin

Jo kolmannentoista kerran järjestettävä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumi järjestetään etätilaisuutena Teams-ympäristössä tiistaina 13.10.2020 klo 9–15.30.  Tilaisuutta isännöivät Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Taivalkosken kunta.

Jokainen kohtaaminen Pohjois-Pohjanmaalla on mahdollisuus

Kuulluksi tuleminen ja omaehtoisen osallistumisen mahdollisuudet ovat hyvinvoinnin perusta meille kaikille. On tärkeää, että tulemme huomioiduksi yksilöllisten tarpeidemme kautta. Tämän vuotisen hyvinvointifoorumin teemana on osallisuus ja sen vahvistaminen hyvinvoinnin tekijänä. Erityishuomiota kiinnitämme mielen hyvinvointiin sekä kokemustoimijuuteen.

Tilaisuus välittää viimeisintä tietoa ja hyviä käytäntöjä, lisää osallisuutta ja kumppanuutta, vahvistaa osaamista sekä antaa tunnustusta onnistuneista toimintatavoista. Tilaisuudessa palkitaan vuoden hyvinvointiteko, jonka valinta tapahtuu osallistavalla tavalla reaaliaikaisesti.

Ohjelmassa on mukana mm. Arto O. Salonen. Hän on yksi terävimpiä yhteiskunnallisen muutoksen sanoittajia Suomessa. Salonen toimii apulaisprofessorina Itä-Suomen yliopiston yhteiskunta- ja kauppatieteellisessä tiedekunnassa ja on Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelin jäsen.

Ilmoittaudu hyvinvointifoorumiin 30.9.2020 mennessä tästä linkistä.

Tilaisuuden linkki ja ohjelma lähetetään ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Foorumin some-tunniste on #HVF20.

Asiasanat: hyvinvointi, hyvinvointifoorumi