Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Uutiset

20.11.2020

Discover Barents -valokuvauskilpailu 2020

Vuosi 2020 on poikkeuksellinen. Koronaviruspandemian vaikutukset ovat konkreettisia jokaisen elämässä joka puolella maailmaa. Nyt kolmatta kertaa järjestettävässä Barentsin alueen valokuvauskilpailun teemana on Koronaviruksen vaikutus Barentsin alueeseen.

Discover Barents 2020 -valokuvauskilpailu on kaikille avoin. Siihen voi osallistua enintään kahdella koronaviruspandemiaan liittyvällä kuvalla, jotka on otettu Barentsin alueella. Kilpailuaikaa on 15.1.2021 asti. Voittajille on luvassa rahapalkintoja: I palkinto 1200 euroa, II palkinto 850 euroa, III palkinto 600 euroa.

Voittajat valitsee kansainvälinen tuomaristo. Tieto julkaistaan 5.3.2021 verkkosivuilla www.discoverbarents.com ja www.barentscooperation.org. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, jos yhteystiedot on annettu kilpailuun osallistuttaessa.

Tuomariston valitseman kolmen valokuvan lisäksi myös yleisö voi tykätä ja äänestää suosikkiaan Instagramissa hashtagilla #barents2020. Yleisöäänestyksen voittaja saa tunnustuspalkinnon.

Valokuvauskilpailua markkinoidaan aihetunnisteilla #discoverbarents ja #barents2020.

Kilpailun päätavoitteena on rajat ylittävän yhteistyön kehittäminen ja vahvistaminen Barentsin alueella. Lisäksi halutaan edistää Barentsin yhteistyöalueen markkinointia ja sen tunnettuutta. Kilpailun järjestää kulloinkin vuorossa oleva Barentsin alueneuvoston puheenjohtaja-alue. Vuosina 2019–2021 puheenjohtajan toimii Västerbottenin lääninhallitus Ruotista. Pohjois-Pohjanmaa on yksi Barentsin alueneuvoston jäsenalueista.

Kilpailun säännöt ja tarkemmat osallistumisohjeet verkkosivulta  https://www.discoverbarents.com/

Lisätietoja: Elisabeth Björkman, Västerbottenin lääninhallitus +46 10 225 44 86 elisabeth.bjorkman@lansstyrelsen.se