Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Uutiset

07.09.2023

Ehdota vuoden 2023 järjestötekoa

Pohjois-Pohjanmaan liitto pyytää ehdotuksia Pohjois-Pohjanmaan vuoden 2023 järjestöteoksi.

Ehdotuksia voi jättää ajalla 1.9.–29.9.2023.

Tänä vuonna haemme tekoa teemalla ”Kulttuuria yllättävissä yhteyksissä”. Järjestöteon ei tarvitse olla yksittäinen teko vaan se voidaan ymmärtää ja tulkita laajemmin. Palkintoperusteissa korostetaan rajojen ylittämistä ja vaikuttavuutta sekä vapaaehtoistyön osuutta.

Vuoden järjestöteon voittanut yhdistys saa 1 000 euroa toimintansa tukemiseen.

Ehdotukset palkinnonsaajaksi tehdään 29.9.2023 klo 15.00 mennessä sähköisellä lomakkeella

Hakijan tulee olla rekisteröity paikallinen yhdistys.

Päätöksen vuoden järjestöteosta tekee Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallitus. Vuoden järjestöteko 2023 julkistetaan Pohjois-Pohjanmaan maakuntapäivillä 7.11.2023. Palkinto jaetaan nyt viidennen kerran.

Viestiä saa jakaa vapaasti organisaatiossanne ja sidosryhmillenne!

Lisätiedot: strategiapäällikkö Ilpo Tapaninen, Pohjois-Pohjanmaan liitto, p. 050 301 7546

Henkilö maalaamassa vesiväreillä taulua nurmikolla syksyisten lehtien päällä istuen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

23.06.2022
Osallisuutta järjestötyöstä! Vuoden 2022 järjestötekopalkinnon teemana osallisuuden kokemus

Maakunnassa tehtävää järjestötyötä nostetaan esiin vuosittain jaettavalla Pohjois-Pohjanmaan järjestötekopalkinnolla. Tämän vuoden teemaksi maakunnallinen järjestöneuvottelukunta valitsi osallisuuden kokemuksen. Haussa on siis järjestöteko, jonka myötä kohderyhmän hyvinvointi ja osallisuuden tunne on vahvistunut. ” Palkinto jaetaan nyt neljännen kerran. Sen kautta järjestö tai yhdistys voi tuoda omaa toimintaansa laajempaan tietoisuuteen. Toivomme runsasta määrää monipuolisia ehdotuksia” sanoo strategiapäällikkö Ilpo Tapaninen Pohjois-Pohjanmaan liitosta. Ehdokkaiden ilmoittaminen avataan syyskuun alussa. Palkinnon saajan valitsee maakuntahallitus ja palkinnon jako tapahtuu marraskuussa pidettävillä maakuntapäivillä. Palkinnon suuruus on 1 000 euroa. Lisätietoja: Järjestötekopalkinto ja järjestöneuvottelukunnan toiminta (Pohjois-Pohjanmaan liiton verkkosivut) Järjestöneuvottelukunnan puheenjohtaja Esa Aunola / Pohjois-Pohjanmaan kylät ry / p. 040-551 3986, esa.aunola@ppkylat.fi Strategiapäällikkö, neuvottelukunnan sihteeri / Ilpo Tapaninen Pohjois-Pohjanmaan liitto / p. 050-301 7546, ilpo.tapaninen@pohjois-pohjanmaa.fi   [caption id="attachment_33548" align="alignnone" width="500"] Vuoden 2021 järjestötekopalkinnon saivat Raution kyläyhdistys ry ja Raution kauppaosuuskunta yhteisöllisestä toiminnasta kylän elinvoimaisuuden säilyttämiseksi. (Kuva kyläkauppa Raution fb-sivu).[/caption]