Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Uutiset

06.09.2023

Ennakkokutsu POHJOIS-POHJANMAAN HYVINVOINTIFOORUMIIN 15.11.2023

Muutos Nyt – hyvinvointia kuntaan liikunnalla!

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumi järjestetään keskiviikkona 15.11.2023 klo 9.45–16.00 Kempeleen Linnakankaan koululla osoitteessa Linnakaarto 20, Kempele.

Pohjois-Pohjanmaan Hyvinvointifoorumi järjestetään nyt kuudennentoista kerran. Tilaisuus välittää viimeisintä tutkittua tietoa ja hyviä käytäntöjä, lisää yhteistyötä ja kumppanuutta sekä antaa tunnustusta onnistuneista toimintatavoista.

Tänä vuonna pureudutaan muun muassa suomalaisten liikkumista lisääviin toimiin sekä kutsuntaikäisten hyvinvoinnin tilaan Pohjois-Pohjanmaalla. Foorumissa kuullaan paikallisista hyvistä käytänteistä ja palkitaan perinteiseen tapaan vuoden hyvinvointiteko. Paikalla on runsas joukko näytteilleasettajia.

Tilaisuuden järjestää Pohjois-Pohjanmaan liitto yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n sekä Kempeleen kunnan kanssa.

Foorumi on maksuton sisältäen kahvitarjoilut ja lounaan. Foorumin ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan syys-lokakuun vaihteessa. Foorumi on läsnäolotilaisuus.

Foorumin jälkeen klo 17.00 järjestettävän iltatilaisuuden paneelikeskustelussa UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari ja johtaja Petri Keskitalo Suomen Olympiakomiteasta pohjustavat teemaa ”Ihmisten kunto romahtaa”.

Iltatilaisuuden jälkeen on mahdollisuus kokea Vihiluodossa Marrastulet, jonka toteuttaa Pohjoinen oopperakomppania. Marrastulet on osa Pohjois-Pohjanmaan kulttuurikenno -hanketta.