Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Uutiset

23.09.2022

Pohjois-Pohjanmaan maakuntapäivien 2022 puhujista moni on jo varmistunut

Pohjois-Pohjanmaan maakuntapäivien teemat ovat varmistuneet. Marraskuun 7.–8. järjestettävän tapahtuman maanantain teema on muutokset kestävä Pohjois-Pohjanmaa. Tiistaina teemana on Euroopan talous sekä kulttuurista virtaa Pohjois-Pohjanmaalle.

Puheenvuoroja tulevat pitämään muun muassa Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola ja KULTA ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen. Poliitikoista ääneen pääsevät esimerkiksi eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen, tiede ja kulttuuriministeri Petri Honkonen sekä Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksen puheenjohtaja Jussi Ylitalo ja maakuntavaltuuston puheenjohtaja Mari-Leena Talvitie. Ensimmäisen päivän juontaa Kalevan päätoimittaja Sanna Keskinen ja toisen Pohjois-Pohjanmaan liiton kansainvälisten asioiden päällikkö Hanna Honkamäkilä.

Ohjelma varmistuu kokonaisuudessaan syyskuun aikana, minkä jälkeen viestimme siitä ja avaamme ilmoittautumisen Pohjois-Pohjanmaan liiton verkkosivuille. Päivämäärät kannattaa kuitenkin merkitä jo ylös omaan kalenteriin.