Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Uutiset

16.09.2022

Ennakkokutsu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumiin 2.11.2022

Muutos Nyt – hyvinvointia luonnosta!  

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumi 2022 järjestetään keskiviikkona 2.11.2022 klo 10.00–15.00 Pyhäjärven Keskuskoululla osoitteessa Tunturitie 1, Pyhäjärvi. Foorumi on läsnäolotilaisuus.

Pohjois-Pohjanmaan Hyvinvointifoorumi järjestetään nyt viidennentoista kerran. Tilaisuus välittää viimeisintä tutkittua tietoa ja hyviä käytäntöjä, lisää yhteistyötä ja kumppanuutta sekä antaa tunnustusta onnistuneista toimintatavoista.

Tänä vuonna pureudutaan muun muassa lasten ja nuorten luontosuhteeseen sekä ympäristön, fyysisen aktiivisuuden ja terveyden yhteyksiin. Foorumissa kuullaan paikallisista hyvistä käytänteistä ja palkitaan perinteiseen tapaan vuoden hyvinvointiteko.

Tilaisuuden järjestää Pohjois-Pohjanmaan liitto yhteistyössä Metsähallituksen Luontopalvelujen ja Pyhäjärven kaupungin kanssa.

Foorumi on maksuton sisältäen kahvitarjoilut ja lounaan. Oulusta järjestetään maksuton yhteiskuljetus tilaisuuteen.   

Ohjelma julkaistaan lokakuussa.

Osallistuminen  
Sitova ilmoittautuminen tilaisuuteen ja yhteiskuljetukseen ​tästä linkistä 25.10.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa strategiapäällikkö Ilpo Tapaninen, Pohjois-Pohjanmaan liitto, p. 050 301 7546 

Asiasanat:

hyvinvointifoorumi

Aiheeseen liittyvät artikkelit

20.10.2021
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumin 2021 ohjelma on julkaistu

Muutos Nyt – Kärkenä hyvinvointitalous! POHJOIS-POHJANMAAN HYVINVOINTIFOORUMI 2021 Aika ja paikka Jo neljännentoista kerran järjestettävä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumi 2021 pidetään 4.11.2021 Kuusamotalossa Kuusamossa (Kaarlo Hännisentie 2, Kuusamo). Tilaisuus alkaa klo 12.00. Kestävää elinvoimaa hyvinvointiin investoiden Hyvinvointitalous on noussut viime vuosina tärkeäksi yhteiskunnalliseksi teemaksi ja sen vaikutuksia yhteiskuntapolitiikkaan voi havaita niin Suomessa kuin maailmallakin. Jos kehitys jatkuu samansuuntaisena, hyvinvointitaloudesta voi tulla yksi 2020-luvun merkittävimmistä politiikkaideoista, toimintamalleista ja muutosajureista. On siis ollut perusteltua nostaa hyvinvointitalous maakunnan hyvinvointityön ja aluekehittämisen uudeksi kärkiteemaksi. Hyvinvointifoorumissa kuulemme teemaan liittyvää viimeisintä tietoa ja hyviä käytäntöjä, lisäämme yhteistyötä ja kumppanuutta, vahvistamme osaamista sekä annamme tunnustusta onnistuneista toimintatavoista. Tilaisuudessa palkitaan vuoden hyvinvointiteko. Osallistuminen ja ilmoittautuminen Sitovat ilmoittautumiset seminaariin 28.10.2021 mennessä alla olevasta linkistä https://link.webropolsurveys.com/S/284BB47E96CBDA44 Foorumin ohjelma on julkaistu. Tilaisuus on osallistujille maksuton sisältäen kahvitarjoilut. Lounas on omakustanteinen. Tilaisuuteen järjestetään maksuton yhteiskuljetus Kuusamoon ja takaisin. Lähtö Oulusta, Pohjois-Pohjanmaan liiton edestä (Poratie 5 A) ja paluu samaan paikkaan. Ilmoittautuminen yhteiskuljetukseen edellä olevan linkin kautta. Kuljetuksen reittiaikataulusta informoidaan yhteiskuljetukseen ilmoittautuneita lähempänä tilaisuutta. Tilaisuus striimataan ja sitä on mahdollista seurata myös etänä.