Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Uutiset

26.08.2022

Tervetuloa järjestötuokioon!

Pohjois-Pohjanmaan järjestöneuvottelukunta toteuttaa loppuvuoden aikana 2-3 järjestötuokiota. Kyseessä on järjestöjen toimintaan liittyviä ajankohtaisia aiheita käsittelevä ja kaikille yhdistystoimijoille suunnattu avoin tilaisuus verkossa. Mukaan on helppo tulla teams-linkin kautta. Ajankohta on sijoitettu alkuiltaan, sillä yhdistystoimijat tekevät usein muuta päivätyötä.

”Järjestöneuvottelukunnan toiminnalta on toivottu ulospäinsuuntautumista. Järjestötuokiolla haluamme vastata tähän tarpeeseen. Nyt toivomme innokasta osallistumista!” tuumaa neuvottelukunnan puheenjohtaja Esa Aunola Pohjois-Pohjanmaan kylät ry:stä.

Ensimmäisessä järjestötuokiossa teemana on järjestötekopalkinto ja sen aiheena oleva osallisuuden kokemus järjestötyössä. Aiheesta alustamassa ovat asiantuntija, projektipäällikkö Varpu Wiens (Diak, Sokra-hanke) ja palveluvastaava Piritta Pietilä-Litendahl (ODL säätiö). Tutustu järjestötuokion tarkempaan ohjelmaan tämän linkin kautta. Myös osallistumislinkki löytyy tapahtumailmoituksesta.

Kaikki maakunnan järjestö- ja yhdistystoimijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Tapahtumasta saa ja on suotavaakin jakaa tietoa eteenpäin mahdollisimman laajasti omissa verkostoissa.

Lisätietoja:

  • Auli Suorsa, Pohjois-Pohjanmaan liitto, 050-386 8443,  auli.suorsa@pohjois-pohjanmaa.fi
  • Esa Aunola (neuvottelukunnan pj), Pohjois-Pohjanmaan kylät ry, esa.aunola@ppkylat.fi
  • Järjestöneuvottelukunnan verkkosivut