Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Uutiset

28.08.2023

Ylimaakunnallisten JTF-hankkeiden haku on avautunut

JTF-rahoitusta on haettavissa nyt myös Kainuun, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan yhteisiin ylimaakunnallisiin hankkeisiin. Rahoitusta on varattu käytettäväksi yhteensä 1,293 milj. €. Pohjois-Pohjanmaan liitto toimii välittävänä viranomaisena.

Hakukierroksella rahoitetaan ainoastaan ylimaakunnallisia hankkeita, jotka ovat JTF toimintalinjan seitsemän Oikeudenmukaisen siirtymän Suomi erityistavoitteen 7.1 ”Turpeesta luopumisen alueellisesti oikeudenmukainen siirtymä” mukaisia.

Hankkeiden tulosten tulee olla hyödynnettävissä Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun maakunnissa. Rahoitettavia hankkeita valittaessa etusijalla ovat hankkeet, joissa on toimijoita kaikista yllä mainituista maakunnista. Ennen hakemuksen laatimista on hyvä perehtyä tarkemmin Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 -ohjelma-asiakirjaan ja edellä mainitun erityistavoitteen sisältöön sekä maakuntien siirtymäsuunnitelmiin.

Hakukierros on avoinna 28.8.2023-31.10.2023.

Haettavan tukirahoituksen osuus voi olla korkeintaan 80% kehittämishankkeen ja korkeintaan 70% investointihankkeen kokonaiskustannuksista.

Lisätietoja hakukierroksesta tästä linkistä linkistä.