Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Tapahtumat

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumi 2023

Muutos Nyt – hyvinvointia kuntaan liikunnalla!  

Aika ja paikka

Jo kuudennentoista kerran järjestettävä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumi 2023 pidetään keskiviikkona 15.11.2023 Linnakankaan koululla Kempeleessä osoitteessa Linnakaarto 20, 90450 Kempele. Pohjois-Pohjanmaan liitto järjestää foorumin yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta- ja Urheilu ry:n sekä Kempeleen kunnan kanssa. Foorumin teema on hyvinvointia kuntaan liikunnalla.

Tilaisuus alkaa klo 9.45.

Ohjelma on nyt julkaistu.

Hyvinvointifoorumissa kuulemme teemaan liittyvää viimeisintä tietoa ja hyviä käytäntöjä, tutustumme näytteille asettajien tarjontaan, lisäämme yhteistyötä ja kumppanuutta, vahvistamme osaamista sekä annamme tunnustusta onnistuneista toimintatavoista. Tilaisuudessa palkitaan vuoden hyvinvointiteko.

Osallistuminen ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tilaisuus on osallistujille maksuton sisältäen kahvitarjoilut ja lounaan. Foorumin tapahtumatorille osallistuu neljäkymmentä näytteilleasettajaa.

Foorumin some-tunniste on #hvf23.

Iltatilaisuus

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry ja Kempeleen kunta järjestävät foorumin jälkeen klo 17–19 iltatilaisuuden. Iltatilaisuus sisältää paneelikeskustelun teemalla ”kansalaisten kunto romahtaa”. UKK-Instituutin johtaja Tommi Vasankari ja johtaja Petri Keskitalo Suomen Olympiakomiteasta virittävät ajatuksillaan paneelikeskustelua.

Marrastulet

Tilaisuuksien jälkeen on mahdollisuus osallistua Pohjoisen oopperakomppanian tuottamaan, elämykselliseen ja osallistavaan Marrastulet -tapahtumaan Kempeleen Vihiluodon luontopolulla. Marrastulet on osa Pohjois-Pohjanmaan liiton Kulttuurikenno -hanketta.

 Lisätiedot:

Hyvinvointifoorumi:
Strategiapäällikkö Ilpo Tapaninen, Pohjois-Pohjanmaan liitto, p. 050 301 7546

Iltatilaisuus:
Johtaja Eero Kauppi, Kempele Akatemia, p. 040 614 8853 ja
Aluejohtaja Jussi Ylitalo Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry, p.  045 160 6466

 TERVETULOA!

Asiasanat: hyvinvointifoorumi