Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Uutiset

07.01.2023

Pohjois-Pohjanmaan liitto järjesti perinteisen loppiaisvastaanoton Oulun Musiikkikeskuksessa

Pohjois-Pohjanmaan liitto järjesti loppiaisvastaanoton kolmen vuoden tauon jälkeen. Madetojan salissa järjestetylle vastaanotolle oli kutsuttu noin 400 vierasta, jotka edustivat maakunnan poliittisia päättäjiä ja eri alojen toimijoita.

Vastaanottoa isännöivät maakuntavaltuuston puheenjohtaja Mari-Leena Talvitie ja maakuntahallituksen puheenjohtaja Jussi Ylitalo sekä maaliskuun lopussa vapaalle siirtyvä maakuntajohtaja Pauli Harju. Mari-Leena Talvitie lausuikin juhlapuheessaan kiitokset maakuntaa 15 vuotta luotsanneelle Pauli Harjulle.

Loppiaisvastaanotolla esiintyi duo Edit Rautio ja Eemeli Nevalainen. Illan viihdemusiikista vastasi  Jazztrio Elias Niskanen, Jesse Perttu ja Samuli Sillanpää. Vastaanotto päättyi yhteisesti laulettavaan Pohjois-Pohjanmaan maakuntalauluun Kymmenen virran maa.

Ruka Nordicille Pohjois-Pohjanmaa-palkinto

Loppiaisvastaanotolla jaettiin myös Pohjois-Pohjanmaa-palkinto Ruka Nordicille.  Palkinto myönnetään Pohjois-Pohjanmaan hyväksi tehdystä elämäntyöstä tai sellaisesta työstä, joka on tehnyt Pohjois-Pohjanmaata tunnetuksi ja vahvistanut sen identiteettiä.

Palkinnon vastaanottivat Kuusamon Erä-Veikot Ry:n puheenjohtaja Matti Heikkilä, Kuusamon kaupunginjohtaja Jouko Manninen ja Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Ismo Hämäläinen.