Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Digisti parempi arki – digituella hyvinvointia pohjoiseen -webinaari 15.10.

Katso tallenne webinaarista tästä linkistä.

Kuinka digitalisaatio tekee arjesta paremman ja lisää hyvinvointia? Miten huolehditaan siitä, että kaikilla on mahdollisuus hyödyntää digitalisaation tuomia hyötyjä oman arkensa tukena?  

Digitaitojen voidaan jo katsoa olevan yksi tärkeimmistä kansalaistaidoista, mutta silti jopa miljoona suomalaista uhkaa jäädä digitaalisen yhteiskunnan ulkopuolelle. Digisyrjäytymisen uhka koskee erityisesti ikäihmisiä, mutta myös muita kohderyhmiä, kuten työssäkäyviä sekä lapsia ja nuoria.  

Digitaitoja vahvistamalla voidaan lisätä arjen sujuvuutta ja edistää hyvinvointia sekä näin ollen vahvistaa ihmisten osallisuutta digitalisoituvassa yhteiskunnassa. 

Digisti parempi arki -webinaarissa kuulet asiantuntijapuheenvuorojen myötä digitaitojen merkityksestä elämänkaaren eri vaiheissa ja pääset pohtimaan, millä tavoin digitalisaatio tuo arkeemme ja hyvinvointiimme uusia mahdollisuuksia. 

Webinaarin kohderyhmä ja toteutus

Webinaari on tarkoitettu kaikille digihyvinvoinnista ja -tuesta kiinnostuneille, sen kehittäjille ja sen parissa työskenteleville henkilöille. Webinaari on kaikille avoin sekä maksuton virtuaalinen tapahtuma. Webinaari järjestetään etäyhteyksin, ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin ja webinaaria koskevan infokirjeen sähköpostitse  ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ohjelma

klo 8.30–8.40 Tervetuloa webinaariin! – Sanna Salmela, PPSHP

klo 8.40–9.15 ”Meidän jokapäiväinen digimme” Merkityksellisyys, osallisuus ja yhteinen hyvä – Satu Saarinen, Oulun Tuomiokirkkoseurakunta

klo 9.15–9.45 Ruutupöllöstä aktiiviseksi toimijaksi – lapsuusajan oppimisympäristöt digivalmiuksien edistäjinä – Heikki Kontturi, Oulun Yliopisto

klo 9.45–10.00 Tauko

klo 10.00–10.30 Työn digitalisaation haasteita ja ratkaisuja työntekijöiden näkeminä – Laura Seppänen, Työterveyslaitos

klo 10.30–11.00 Digiosallisuus – näkökulmia mahdollisuuksista, Varpu Wiens & Liisa Kytölä, Diak

klo 11.00–11.30 Paneelikeskustelu ja webinaarin päätösIlmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 12.10.2021 mennessä.

Ilmoittaudu tästä linkistä.


Lisä- ja yhteystiedot:

Pohjois-Pohjanmaan digituki-hanke 

Maria Puotiniemi: maria.puotiniemi@pohjois-pohjanmaa.fi, p. 040 685 4049 

Veera Melander: veera.melander@pohjois-pohjanmaa.fi, p. 040 685 4047