Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Rahoitus ja yhteistyö

Halutko tietää lisää Euroopan unionista? Etsitkö EU-tietoa oppitunnille tai muuhun tarkoitukseen?

Ota yhteyttä EU-tietopisteeseen!

sähköposti: eu-tietopiste@pohjois-pohjanmaa.fi

Seuraa EU-tietopistettä sosiaalisessa mediassa!
Twitter: PP_EUtietopiste
Instagram: pp_eutietopiste
Facebook: EU Pohjois-Pohjanmaalla

Euroopan unionilla on monenlaisia rahoituskanavia. Oikean rahoituskanavan löytäminen ja hakemuksen teko voi olla haastavaa. EU-tietopisteen kautta voit kysyä tarvittaessa neuvoa. Ensimmäiseksi kannattaa kuitenkin tutustua kansalliseen EU-rahoitusneuvontaan ja sen sivuihin. EU-rahoitusneuvonnan sivut löydät osoitteesta eurahoitusneuvonta.fi.

Pohjois-Pohjanmaan liiton kautta voit hakea JTF-, ESR+ ja EAKR-rahoitusta erilaisiin kehittämishankkeisiin. Näistä rahoitusmuodoista löydät tarkempaa tietoa täältä. Hakijoina voivat olla tutkimus- ja koulutusorganisaatiot, elinkeinojen kehittämisorganisaatiot, julkisomisteiset teknologia- ja osaamiskeskukset, kunnat ja muut julkisyhteisöt, säätiöt sekä yhdistykset.

Kansainvälisiin, rajat ylittäviin yhteistyöhankkeisiin voi hakea rahoitusta kolmesta eri ohjelmasta: Interreg Aurora, Pohjoinen Periferia ja Arktis (NPA) ja Itämeri. Lisätietoa näistä ohjelmista löydät täältä.

Ajankohtaista

Interreg Auroran haku avautuu 5.9.2023

Seuraava Interreg Auroran haku avautuu 5.9. ja päättyy 10.10.2023. Sitä seuraava hakumahdollisuus on seuraavana vuonna. Hakuaika on 5.2.2024 – 5.3.2024.

Interreg Auroran ohjelmajohtaja Iiris Mäntyranta ja Suomen asiantuntija ja sihteeristön jäsen Anna-Mari Auniola pitävät seuraavaan hakuun liittyvän infon Oulussa Linnanmaan kampuksella (Tellus Backstage) tiistaina 29.8.2023  klo 13.00-14.30. Tervetuloa!

Interreg Auroran vuosiseminaari Oulussa 27.-28.11.2023