Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

AGRO SE-VI – Development of a Blueprint for the creation of a Virtual Incubator supporting Social Entrepreneurship in the agri-food sector

AGRO SE-VI on Euroopan Unionin COSME-ohjelman rahoittama hanke, jota Pohjois-Pohjanmaan liitto osatoteuttaa yhteistyössä Länsi-Kreikan alueviranomaisen ja Burgosin provinssihallinnon kanssa. Hanke käynnistyi helmikuussa 2021 ja päättyy tammikuussa 2022.

Projektin tavoitteena on luoda työkaluja maataloudessa ja elintarvikealalla toimivien yhteiskunnallisten yritysten perustamiseen ja tukemiseen. Tämä tehdään muun muassa kartoittamalla onnistuneita ja hyväksi todettuja käytänteitä kohdemaista, eli Suomesta, Kreikasta ja Espanjasta, sekä muista Euroopan maista tapauskohtaisesti. Nämä käytänteet ja tapaukset arvioidaan eri kriteerein, kuten sovellettavuuden ja siirrettävyyden pohjalta. Tästä luodaan suunnitelmapohja, jonka avulla yritykset ja eri yrityspinnassa toimivat organisaatiot voivat hyödyntää yhteiskunnallisen yrityksen inkubaatiossa ja toiminnan kehittämisessä.

Kesto:
1.2.2021-31.1.2022

Toteuttajat:
Länsi-Kreikan aluehallinto (Region of Western Greece), koordinaattori
Burgosin provinssin aluehallinto (Provincial Government of Burgos)
Pohjois-Pohjanmaan liitto

Budjetti:
109 089 euroa, josta liiton osuus 29 634 euroa